søndag 20. september 2009

Ny arbeidsuke ligger foran oss...

- og bak oss har vi ei trivelig helg å tenke på :)
Lørdagen våkna vi til DEN herlige høstdagen, som hadde en fornemmelse av sensommer i seg. Tenk, vi fikk 16-17 varmegrader! Lever nok lenge på dette. Etter fler uker med regn & blest, skulle liksom "alt" skje denne dagen! Huset skulle shines opp og luftes i denne herlige lufta. Hage og plen(er) skulle få en ansiktsløfting. Hønsa fikk ut i det fri, samt at huset deres ble rengjort. Hønsgården i seg selv var sørgelig bløt grisete - den må han tørke, han som bløtte den ut...Det var kun Lerke som ble frista å trå i den gjørma idag - ikke bare èn gang heller - for å si det sånn :( Derfor måtte hun oppi badekaret for et ordentlig shampobad før vi kunne ta helg!
Idag, søndag, våkna vi til kuling av sterkeste grad igjen, samt kraftige regnbyger. Greit at det var dødsboauksjon i bygda da...Dro dit kun med formålet "å se". Vi har ikke plass til noentingen mere hjemme! Kan trygt si at "å kaste" er et fremmedord. Så ordtaket at for hver nye ting du kommer hjem med, skal du fjerne en annen gjenstand - det har aldri vært praktisert hos oss! Det holdt heller ikke med bare "å se" idag! Tvert imot: Terje måtte hjem etter storbilen, for å få plass til bl.a. skuvseng, bord, stoler, nattbord, smijernslysekrone + noe krustøy...Et riktig "kupp"! Auksjon er en sosial greie, samt at auksjonarius Inge Pettersen greier lage show ut av alt dette gamle han omgir seg med - jeg mener da de gamle g j e n s t a n d e n e som skifter adresse iløpet av disse ettermiddagstimene...Mens vi var der, skifta vår sønn m/fam. adresse - fra Tøyen til Grefsenkollen. Tankene våre var jo litt der også - k a n s k j e noen av møblene kan komme andre til nytte? Hvis ikke, er Kråkholmen møblert. Tror jeg.
Nå, før sengetid kom en hyggelig hilsen fra Linus-gutten på vel 6mnd også. Huldavalpene har fått et herlig gemytt, og er heller ikke så verst å se på...
Ha ei fin-fin uke alle sammen. Selv om lavtrykkene står i kø - må vi dra fram den vakre lørdagen vi fikk videre...snart kommer en ny :)

Ingen kommentarer: