lørdag 16. mai 2009

DAGEN FØR DAGEN...

Denne dagen minnes jeg som travel da våre 3 sønner var hjemme...Alle 3 var i korpset og det var ei aktiv tid før den store dagen, 17.mai. Nå er det noe roligere, og det er da deilig det også. Alt til sin tid, er det vel noe som heter...Her i Bud har vi en nydelig sommerdag idag. + 20gr i skyggen, sol fra klar himmel. En østlig bris gjør det bare behagelig. Alle undulatene har fått ut og nyte den deilige tempen idag. 3 bur med 1 undulatpar i hver, lager tropisk stemning på ene uteplassen vår. Jeg ser og hører de lytter til våre andre småfugler som flyr fritt omkring oss her oppi Hulderhaugen. Fra rugekassene høres intens piping fra 1.kullet til et starepar som er her hvert år. Den kjekkeste fuglelyden jeg likevel hørte idag - det var KO-KO! Gjøken er kommet! Da kan vi jammen sant bade, dere! Terje dro til vårt kommende "hytte" ved havet, på Kråkholmen - hvor han snart er ferdig med fundament under selve brygga + under kaiene ( som vi her hjemme kaller terrasser). Snart kan han legge dekke, og da blir det slik at vi kan bruke kaia :) Jeg "jobber" utendørs her hjemme...Klipper hekk og beiser terrassegulvet er ting som står igjen idag. Har planta ut litt sommerblomster - en begynnelse kan man si...Ellers er det hund som surrer oppi hodet mitt...Vet at det er et par bernerfødsler på gang denne helga, så jeg er stadig inne på deres hjemmesider for å sjekke om noe er i vente de nærmeste timene. Ikke så lett når flere bra oppdrettere venter samtidig! Fra hvem skal man velge, kan man gi seg selv "lov" å tenke nå...Virkeligheten kan bli en annen! Mangt som kan skje. De neste fødslene som er intr for oss blir først i juni...Akkurat nå kan vi ikke gjøre annet enn å vente - og ventetida skal benyttes til fortsatt utearbeid...Pausen er over for denne gang :)
Til slutt vil vi sende en spesiell hilsen til Hulda`s 4 "små": EMILY i Kr.sund, LINUS på Gagnat, IDA i Meråker og TIGER i Stjørdal ! Ønsker dere alle en riktig fin 17.mai !

1 kommentar:

Anlaug sa...

Så mange fine bilder fra Hulderhaugen. Artig å følge Hulda-barna videre også. Linus satser på en karriere i reklamebransjen? Ønsker dere en strålende 17. mai!